NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva programa una sèrie d'activitats i vídeos per a celebrar des de casa la festivitat del Corpus Christi

Un Corpus diferent

Aquest any el Corpus de Xàtiva no es podrà viure presencialment però una festa tant antiga i arrelada a la ciutat no pot desaparèixer del tot al calendari. L’Ajuntament amb l’Associació del Corpus ha preparat una programació dissenyada per suplir la tradicional processó; d’accions en tenim moltes i es podran seguir a través de les plataformes digitals municipals.

Des d’ahir i fins dissabte tenim “Dansem al corpus”, que consisteix en una sèrie de cites i vídeos per mostrar de forma telemàtica les dansetes interpretades per la Colla la Socarrada i on s’anima als veïns a gravar-se a casa ballant-les i enviar el vídeo al correu corpusxativa@gmail.com

La propera setmana, del 8 al 14 de juny, es publicarà una recopilació de les decimetes dedicades a diferents elements de la processó del Corpus i per al 9 de juny està prevista la difusió d’un vídeo sobre Records de la festivitat a Xàtiva.

El dijous 11 de juny, dia del Corpus Christi es publicarà també en vídeo el Pregó a càrrec de la regidora de Cultura i el 14, dia que s’hauria de celebrar la processí hi ha previstes dues cites. D’una banda, la missa solemne amb posterior processó claustral i d’altra l’activitat “Engalana el balcó” on els veïns que vullguen podran fotografiar-se al balcó, preparat per a l’ocasió i enviar-les al correu ja citat anteriorment.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.