NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Pobla del Duc aprova el projecte de la nova depuradora

Que compta amb una inversió de 2,5 milions d?euros de la Generalitat Valenciana

L’últim plenari de l’Ajuntament de la Pobla del Duc aprovava per unanimitat de tots els grups polítics el projecte de la nova depuradora per iniciar en breu la seua licitació.

Una actuació, de les més importants executades en la població que compta amb una inversió de 2,5 milions d’euros de la Generalitat Valenciana i molt necessària donades les noves exigències mediambientals que han deixat obsoleta la depuradora existent ja que no disposa de sistema d’eliminació de nutrients que permeta garantir l’abocament a zona sensible i tampoc compta amb un tractament terciari per a la reutilització de les aigües depurades.

Ja en 2014 l’equip de govern que presideix Vicent Gomar va iniciar els treballs per comptar amb una nova depuradora amb l’adquisició dels terrenys, la compra dels quals es feren efectius en 2018. Seguidament els terrenys es van cedir a la EPSAR, Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals de la Generalitat Valenciana. La nova EDAR, Estació Depuradora d’aigües Residuals incorporarà tecnologies avançades; reduirà al màxim l’espai i dotarà a les instal·lacions d’una major flexibilitat front a les variacions del cabdal.

La nova depuradora també reciclarà aigua per a usos agrícoles i afavorirà el desenvolupament sostenible d’altres activitats econòmiques que depenen d’aigua neta.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.