NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament de La Pobla del Duc regula la utilització dels fangs de depuració en el sector agrari i el pagament d'un cànon de 50% la tona

Nova ordenança reguladora

El plenari de l’Ajuntament de la Pobla del Duc ha aprovat una nova ordenança reguladora de la utilització dels fangs de depuració en el sector agrari al terme municipal que té com aval l’acord en el Consell Agrari local. Una regulació necessària a causa dels danys que s’ocasionen als camins rurals pel transport d’aquests materials i per controlar d’una manera efectiva l’aplicació dels fangs. Així a partir d’ara la seua utilització queda subjecta al règim de comunicació prèvia, declaració responsable i pagament d’un cànon de 50 euros per cada tona d’aplicació.

Els fangs de depuració tractats procedeixen del tractament d’aigües residuals urbanes o similars i de fosses sèptiques i altres instal·lacions de depuració similars. La seua aplicació haurà de complir el que s’estableix en l’ordre 22/2017 de 3 d’agost de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

Amb l’ordre de Conselleria no podrà aplicar-se fangs durant els períodes de collita establert, comprès entre abril i desembre; a més es prohibeix la circulació i estacionament de vehicles agrícoles amb accessoris per les vies públiques del nucli urbà.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.