NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Pobla del Duc suspèn les seues festes patronals

mantenint tots els càrrecs per al 2021

Ha sigut un dels últims pobles en prendre la decisió però finalment l’Ajuntament de la Pobla del Duc també s’ha vist obligat a suspendre les seues festes patronals 2020, que haurien de celebrar-se del 27 d’agost al 6 de setembre, amb motiu de la covid-19 després de la reunió celebrada per la Comissió de Festes on per unanimitat tots els assistents aprovaren i ratificaren els acords esmentats en el comunitat oficial. En ell també s’especifica que es mantenen els càrrecs festers del 2020 per al 2021, sent els festers els encarregats de l’organització, a l’espera de les actuacions sanitàries per als anys vinents. També es suspèn la capitania 2020 de Moros i Cristians per part de la Junta Central. Segons el comunicat la suspensió no sols obeeix a raons sanitàries, sinó que també es posen de manifest raons socials i econòmiques, no podent garantir la realització dels actes en les mesures de seguretat.

Les Festes Patronals de la Pobla del Duc es celebren en honor a la Divina Aurora, al Crist de l’Empar i al patró Sant Blai. Els veïns no gaudiran enguany de la multitud i varietat d’actes tradicionals i lúdics que es programen però almenys la temporada de bany sí que es queda si la pandèmia continua remetent. L’Ajuntament (tens fotos) està posant a punt les instal·lacions i planificant les mesures de seguretat i higiene que l’actual situació requereix i fer de la piscina un lloc segur. També informen que s’impartiran els cursos de natació i aquagym.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.