NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Fins al 15 de setembre es pot sol·licitar l'ingrés mínim vital que a la Comunitat Valenciana beneficiarà a 100.000 famílies

www.seg-social.es

Des d’aquesta setmana ja es pot sol·licitar l’Ingrés Mínim Vital, una prestació econòmica no contributiva de la Seguretat Social, aprovada pel Govern d’Espanya amb l’objectiu de reduir la pobresa i fomentar la inclusió social. La Comunitat Valenciana rebrà 377 milions que beneficiarà a 100.000 famílies i en conjunt a 280.000 persones, de les que 82.000 són menors.

Es pot sol·licitar la prestació de forma telemàtica en la pàgina web de la Seguretat Social, www.seg-social.es, tant pel propi sol·licitant com per un representant; al web també es pot accedir a una ferramenta de simulació per comprovar si es compleixen els requisits. Entre ells figura la vulnerabilitat econòmica, que el titular tinga entre 23 i 65 anys, menys quan hi haja menors a càrrec, tenir més d’un any de residència legal i efectiva en Espanya o que el patrimoni, una vegada descomptada la vivenda habitual, siga inferior a tres vegades la renda garantida anual per a una llar unipersonal. L’ingrés mínim vital estableix un nivell de renda d’entre 461 i els 1100 euros mensuals en funció del tipus de família.

Per donar temps a que els interessats puguen disposar de la informació i documentació necessàries i evitar la pèrdua de drets, les sol·licituds presentades entre el 15 de juny i el 15 de setembre tindran efectes econòmics des de l’1 de juny de 2020. La Seguretat Social ofereix informació a través del telèfon gratuït 900 20 22 22.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.