NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els turistes en grup augmenten un 30%

Ontinyent veu incrementada l´arribada de turistes en 2014

Ontinyent ha augmentat en un 30 per cent les visites turístiques de grups en 2014, un any on ha augmentat sensiblement el número de persones que han passat per l’oficina de turisme de la capital de La Vall d’Albaida, situant-se en 24.400.

La meitat dels que visiten Ontinyent ho fa en grups organitzats i 9 de cada 10 són espanyols. D’ells, la meitat viuen a la Comunitat Valenciana, fonamentalment en la Comunitat de Madrid, Catalunya i Andalusia. El 8 per cent dels estrangers que visiten la capital de La Vall d’Albaida són anglesos, francesos, alemanys, holandesos i belgues.

Si es pregunten quina és l’època de l’any en que més visitants arriben a Ontinyent, no ho dubten, és als mesos d’estiu, sobretot en agost, coincidint amb les festes de Moros i Cristians.

Els recursos naturals com el paratge del Pou Clar són el més demandats, encara que els turistes també pregunten per les rutes senderistes, l’església de Santa María i el seu espectacular campanar, el museu tèxtil, el de gegants i cabets i la gastronomia. El turisme, hui per hui, no trau a Ontinyent de la crisi, però poc a poc la xifra de visitants augmenta i les despeses que fan sempre venen bé a la ciutat.

La presència d’Ontinyent en Fitur a l’estand de la Diputació de València, la fira Interioritza’t, la promoció de la ciutat en l’oficina de turisme de València o la posada en funcionament del Tren de la Dipu, que va portar 400 persones en dos viatges que disfrutaren d’itineraris establerts.

El patrimoni natural i arquitectònic i les festes de moros i cristians són els majors atractius d’una ciutat eminentment industrial que, degut a la crisi, ha hagut de diversificar la seua economia.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.