NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Valencia Turisme reprèn l'activitat audiovisual al territori valencià de la mà de Film Valencia.

Rodatges post covid

Film Valencia, el programa cultural de Valencia Turisme, tornarà a eixir als municipis valencians per a seguir amb l’activitat audiovisual al nostre territori i ho farà d’una manera ben diferent a com ens tenia acostumats.

Després de la parada obligatòria per l’estat d’alarma, Film Valencia traslladarà als nostres pobles i ciutats les noves formes de rodatge que han nascut amb la pandèmia de la Covid-19.

A través dels rodatges cinematogràfics i publicitària, aquest programa cultural projectarà el territori valencià nacional i internacionalment.

Valencia Turisme ha preparat dos sessions informatives via online, dirigides tant als municipis integrats en la seua plataforma com a altres interessats en aquest projecte, per a detallar la nova normativa aplicable a la industria audiovisual i als protocols de seguretat necessaris per a continuar promocionant i divulgant a través d’aquest art totes les possibilitats i emplaçaments que ofereix el territori valencià.

Els rodatges també s’adapten a la nova normalitat i amb ella apareixen algunes novetats importants. A les ja familiars mascaretes i pantalles protectores, s’afegeixen les estoretes de desinfecció a l’entrada dels rodatges, els guants i peücs per a totes les persones que accedeixen a l’espai i fins i tot equips de protecció per als qui s’apropen més als actors.

Sens dubte, el canvi més important és ara la reserva de l’espai, que amb la crisi sanitària per a incidència del coronavirus, és molt més gran per tal de garantir les distàncies necessàries per a la seguretat de tot l’equip.

I amb totes aquestes novetats, sorgeixen també nous temps i tasques necessàries com ara la desinfecció de les localitzacions o zones comuns i de pas abans, durant i després del treball.

Film Valencia també compta amb altre nou element en les gravacions; es tracta d’una “Carpa Covid” amb personal que revisa que es complisquen les mesures d’ higiene d’acord amb el protocol d’acció sobre la Covid-19 que ha sigut consensuat per productores i els ministeris de Cultura i Sanitat amb la finalitat de que els rodatges siguen espais segurs.

La industria cinematogràfica va rebre un gran shock en veure aturades, ja fa 3 mesos, totes les seues produccions, però els diferents departaments i professionals implicats han sabut fer front a aquesta nova realitat per a poder tornar a eixir al rodar als carrers valencians sense córrer cap risc.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.