NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Benissa obri el procés d'inscripcions per a les escoles esportives

Escoles esportives

L’Ajuntament de Benissa ha donat el tret d’eixida al procés d’inscripcions per a les escoles esportives.

Des d’avui mateix totes aquelles familias que ho desitgen, podran iniciar els tràmits, que per la situació actual hauran de fer-se telemàticament. El procediment constarà de tres parts; la matriculació online a través de la seu electrònica a la pàgina de l’Ajuntament, la gestió de la carta de pagament y la confirmació de la plaça. Per a  poder formalitzar la incorporació serà necessari aportar el DNI de l’alumne o alumna, i emplenar el formulari online.

La secció d’esports comprovarà tota la documentació, desenvoluparà el procés administratiu intern y es posarà en contacte amb les famílies per a validar la plaça. A més, hi haurà un servei addicional amb cita prèvia al Palau Sant Pere, tots els divendres del mes de juliol per a ajudar en el procés del nou model d’inscripció.

Es donarà preferència a l’alumnat que ja ha estat inscrit d’anys anteriors, encara que s’oferirà l’oportunitat de practicar esport a noves incorporacions.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.