NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Vora 11 milions i mig d'euros en subvencions i ajudes d'emergència durant la Covid-19 a Gandia.

Deures ben fets

De manera ja presencial ha comparegut el regidor delegat d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Gandia, Salvador Gregori.

Ho ha fet per a donar compte de les operacions realitzades des dels seu departament durant el període de confinament, des del passat 13 de març i fins decretar-se el fi de l’estat d’alarma.

En total, l’Ajuntament de Gandia ha realitzat 5.145 operacions per valor d’11.468.827,53€ per a evitar que particulars, clubs, associacions i empreses patiren econòmicament a causa de l’aturada en l’activitat.

El regidor també va parlar del període mitjà de pagament (PMP) que tot i el confinament continua mantenint-se per baix dels 30 dies que marca la llei.

Gregori ha valorat positivament el teletreball i l’esforç que ha fet el consistori per a aconseguir que els treballadors municipals puguen continuar desenvolupant la seua tasca i dinàmica laboral amb tot el rigor i diligència i també va remarcar que el fons compromesos per a fer front a la COVID-19 estan ja disponibles per a ser lliurats als beneficiaris.

La nova normalitat res a canviat a la tresoreria de l’Ajuntament de Gandia que, a pesar de la minva d’ingressos municipals, gaudeix de bona salut.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.