NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ximo Puig anuncia un nou impuls a la Sanitat amb la "Normalitat millorada" després de la Covid-19.

Nou impuls a la Sanitat

El president de la Generalitat, ha manifestat en roda de premsa, la voluntat d’un trànsit cap a una “nova normalitat millorada”, després de la crisi de la Covid-19, que propicie una societat més inclusiva, sostenible i innovadora en la que la sanitat ocupe un lloc central.

Puig ha avançat que el primer pas per a aconseguir una sanitat pública reforçada, i seguir així amb l’agenda de recuperació, serà elaborar un programa de reforma, modernització i vigorització de la mateixa, aprofitant així per a fer-la més sostenible.

Puig afirma que la peça clau per a l’enfortiment de la sanitat pública valenciana serà la millora dels processos organitzatius de  l’Atenció Primària adaptats a les noves exigències, amb l’objectiu de caminar cap a una realitat més inclusiva.

El president ha advocat per una normalitat que també siga més sostenible i aposta per la generació d’energia a escala local amb tecnologies netes amb la determinació de combatre l’emergència climàtica i complir així amb l’Objectiu 2030.

Així mateix, Puig ha fet un curiós símil al voltant de la meta d’aconseguir una normalitat més innovadora.

El president també ha parlat d’una de les demandes que considera inajornable; un finançament autonòmic just per a la Comunitat Valenciana, sense cap sentit de la confrontació, crits ni escenificacions, sinó amb persistència i arguments.

Per a concloure, el president Puig ha parlat també dels eixos dels pressupostos de 2021; la justícia social i els incentius a l’activitat econòmica.

A més s’ha mostrat partidari de segellar acords de recuperació per a definir un full de ruta que vaja més enllà de la legislatura.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.