NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els ajuntaments de les nostres comarques hissen les banderes de l'arc de Sant Martí en l'any on el dia de l'orgull es celebra de forma virtual

Dia de l'Orgull LGTBI

Aquest diumenge 28 de juny es commemora el dia Internacional de l’Orgull LGTBI, dia en què van tenir lloc els disturbis d’Stonewall, Nova York de 1696, que va marcar l’inici del moviment d’alliberament homosexual. Enguany és diferent als anteriors i no seran possible les manifestacions en les quals es reclamen els drets LGTBI però la pandèmia no ha acabat amb les cites reivindicatives com la hissada de les banderes als ajuntaments d’Oliva, Dénia, Xàtiva o Gandia. A la capital de la Safor, a més, a principis de juny es va repara el mural titulat “Love is Love” per pintades homòfobes, les terceres ja registrades; Aquest 2020 les activitats es realitzen de forma virtual com els webinaris de la capital de la Costera, alguns d’ells ja penjats a les xarxes del Consell de la Joventut.

Des de la TV Comarcal es sumem a aquest dia tan important i necessari per a visibilitzar i defensar els drets de totes les persones sense cap classe de distinció perquè som molt més que la nostra sexualitat i gènere.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.