NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les UPPCAS de la Comunitat Valenciana llancen la campanya "Contagia't de Prevenció" en el Dia Internacional contra les Drogues.

Dia Internacional contra les drogues

Hui, divendres, 26 de juny, és el “Dia Internacional de lluita contra l’ús indegut i el tràfic il·lícit de drogues”, i per a commemorar aquest dia -celebrat a proposta de l’ONU- les Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i la Mancomunitat de La Costera- La Canal participen al costat de les diferents UPCCAS de la Comunitat Valenciana, en la campanya “Contagia`t de Prevenció” per a informar a la ciutadania, de manera clara i pròxima, de les implicacions i importància de la prevenció local en conductes addictives.

La campanya “Contagia’t de Prevenció” inclou un vídeo realitzat de manera conjunta entre les 86 UPCCA de la Comunitat Valenciana, que sumen més de 100 professionals experts en prevenció de conductes addictives i que resulten actius clau de la salut local, ja que la tasca d’aquests consisteix en estar al costat de les famílies, les escoles i les comunitats en lluita contra les addiccions.

Per la seua banda, la campanya de l’ONU d’aquest any 2020, es desenvolupa sota el lema “Millor coneixement per a una millor cura”, fent referència al fet que el consum de drogues sempre ha estat mediat per informació errònia.

Per a eliminar o modificar els factors de risc associats als consum de drogues o altres conductes addictives, les Unitats de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de la Comunitat Valenciana treballen activament per a dotar d’informació efectiva a la població, especialment a la joventut,  així com promoure hàbits de vida saludables.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.