NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva crea el programa "Oliva amb el Talent 2020" per a substituir a "La Dipu et beca".

Oliva amb el Talent

Un total de 20 joves estudiants tindran l’oportunitat  de col·laborar amb l’administració d’Oliva durant els mesos de juliol i agost gràcies al programa “Oliva amb el Talent 2020”, convocatòria que substitueix aquest any al programa “La Dipu et Beca”, ja que l’administració provincial no ha convocat oficialment per a este 2020 una nova edició del seu programa de pràctiques.

El consistori, amb recursos propis, posarà en marxa aquest projecte amb el que s’aposta per la gent jove alhora que se’ls dona l’oportunitat de aprendre i treballar en benefici de la ciutat.

Cada beca està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals per 20 hores de treball setmanal.

Els i les estudiants d'universitat i de cicles formatius d'Oliva tornen a tenir un any més l'oportunitat d'aplicar de manera pràctica els coneixements adquirits al llarg de la seva formació gràcies a les beques que es plantegen des de l'Ajuntament de la població.

La concessió de les beques queda supeditada al perfil de les persones sol·licitants que fins el proper dia 29 de juny poden consultar i descarregar les bases de la convocatòria a la pagina web municipal i al tauler d’anuncis de l’Ajuntament d’Oliva. Les instàncies es poden lliurar a l’Oficina de la Joventut ubicada al Casal Jove amb cita prèvia telefonant al 96 285 17 35.

“Oliva amb el Talent”, una proposta enriquidora, tant per a les persones seleccionades com per al conjunt de treballadors del consistori.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.