NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

300 comerços i establiments de Xàtiva s'adhereixen a la campanya de Bons al Consum Local

Bons de Consum Local

El passat 5 de juny, l’Ajuntament de Xàtiva presentava la campanya de bons al comerç local, en la que, en el propers mesos, participaran un total de 300 comerços i establiments de la capital de La Costera, que s’han inscrit a la pàgina web del Pla de Reactivació Social i Econòmica “Reactivem Xàtiva”.

Els Bons de Consum Local és una iniciativa que va encaminada a impulsar i mobilitzar els recursos econòmics de xicotets comerços, que alhora engloben un concepte molt ampli, perquè també entren els serveis de tipus sanitari com ara veterinàries o clíniques o hostaleria, negocis -tots ells- que s’han vist afectats especialment durant els mesos de l’Estat d’Alarma.

La campanya comença el proper dimecres, 1 de juliol suposarà la posada a la venda de 10.000 bons que mobilitzaran 400.000 euros, 200.000 dels qual seran aportats íntegrament per l’Ajuntament.

El bons es posaran a la venda al preu de 20€, però amb un valor de 40€, els quals hauran de ser canviats després en alguns dels 300 comerços o establiments que participen en la campanya de promoció econòmica.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.