NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent adapta la programació de "Cultura de Barri" per oferir 17 espectacles al carrer durant els mesos d'estiu

?Cultura de Barri? adaptada

Amb “Cultura de Barri” Ontinyent reprèn als mesos de juliol i agost la seua programació cultural de manera adaptada a la pandèmia. En total seran 17 espectacles gratuïts i al carrer de totes les vessants, cinema, música, dansa o contacontes.

Ontinyent es retroba així amb la cultura i ho fa, a més, de manera ordenada i segura.

Des de l’Ajuntament s’ha actuat en dos sentits; primer agilitzant el repartiment de les subvencions amb un total de 140.000 euros entre les associacions que formen part del Consell de Cultura, podent demanar inclús una bestreta del 50% i per altra part ara es complementaran les activitats que faran al carrer algunes associacions culturals, programant diversos espectacles que anaven a fer-se al Teatre Echegaray i la Sala Gomis i que havien quedat ajornats.

Junt a la regidora de Biblioteca hi haurà dues activitats; un contacontes dissabte 4 de juliol al Mirador de Sant Rafael amb Almudena Francés i dimecres 22 un taller de superherois adreçat a públic major de 10 anys al Palau de la Vila. Amb la col·laboració de la regidoria d’Igualtat tindrà lloc un  concert del grup CCPink a la plaça Coronació dissabte 18 de juliol a les 22,30 hores i amb el recolzament de la regidoria de Majors Actius, un tribut als cantants Rocio Jurado i Nino Bravo dissabte 1 d’agost a la Glorieta.

Entre les activitats impulsades per les associacions i l’Ajuntament es troba l’autocine posat en marxa al pàrquing adjacent al col·legi Martínez Valls per tal d’adaptar el “Cinema a la fresca”.

També tindrà lloc la dotzena edició d’Ontijazz; l’Estiu Musical organitzat per l’Agrupació Musical d’Ontinyent així com una passarel·la de moda dels dissenyadors Víctor&Junior.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.