NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva es convertirà en el primer municipi de més de 20.000 habitants en aprovar el seu Pla Local de Gestió de Residus

Pla Local de Gestió de Residus

L’Ajuntament de Xàtiva porta al plenari de demà dissabte l’aprovació inicial del Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables de la ciutat, el qual s’ha estat treballant al llarg dels darrers mesos i es tracta del primer Pla d’aquest caire que s’aprovarà en un municipi de més de 20.000 habitants. La motivació principal d’aquest projecte és el compliment dels objectius del Pla Integral de Residus de la Comunitat Valenciana 2019-2022, que passa per aconseguir per a l’any 2022 un reciclatge del 67% dels residus domèstics, un màxim del 30% de rebuig en els abocadors i que un 50% dels residus acaben convertint-se en biorresidus.

La iniciativa ha comptat amb la participació de diferents agents socials, associacions de la ciutat i comunitat de veïns.

El Pla Local de Gestió de Residus és una eina de planificació i gestió municipal que estableix el fulla de ruta per assolir aquests objectius i donar compliment a les obligacions de les entitats locals,alienant-se amb les actuacions previstes en el Projecte de Gestió de Residus V5 (COR).


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.