NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Un total de 77 centres de salut de la Comunitat Valenciana obriran per la vesprada

Obert de vesprada

Durant els últims tres mesos, a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, els centres de salut de la Comunitat Valenciana han prioritzat la atenció no presencial o telefònica amb la finalitat de reduir el contacte entre usuaris i evitar la possible transmissió del virus.

Ara, amb la nova normalitat i la descongestió del sistema sanitari, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública obrirà un total de 77 centres de salut dels departaments de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de que els ciutadans puguen ser atesos en horari vespertí.

L’obertura d’aquests centres de salut serà de dilluns a dijous fins les 7 de la vesprada, així es podrà donar resposta a totes les necessitats conjuminant sempre la prestació assistencial amb el merescut descans dels professionals de la sanitat.

A la província de València, i més concretament a les nostres comarques, funcionaran en horari de vesprada; 5 centres del departament de salut de Gandia; i altres 3 centres del departament de Xàtiva-Ontinyent.

L’obertura d’aquests centres de salut fins les 19 hores, és una mesura que complementa el Pla de Vacances i Reforços per a cobrir les necessitats assistencials de la població durant aquesta època de l’any, mantenir la vigilància de la pandèmia i afrontar la tornada a la normalitat després d’haver fet front al l’estat d’alarma com a conseqüència de la Covid-19.

La inversió total que es realitzarà és de 62.700.483€.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.