NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació ens ha obert camí a la Cultura de Desconfinament omplint les xarxes socials de música de cantautors, cantaors i grups com Cashalada

#CulturaDeDesconfinament

La Diputació de València, a través de la seua Àrea de Cultura, participa directa o indirectament en la majoria dels actes culturals que enriqueixen la vida ciutadana de la província. Durant el confinament els carrers es quedaren buits de cants i balls però lluny de resignar-se a la situació, la cultura arribaria molt lluny i a moltíssima gent al mateix temps a través de les seues xarxes socials. La iniciativa #CulturaDeDesconfinament va comptar amb la col·laboració de cantautors, artistes i referents del folk valencià com són Carles Dénia, Hilari Alonso, Christian i Jonathan Penalba i Cashalada. Cashalada naix de les necessitats artístiques de Noelia Pérez, actriu, cantant i creadora de gran experiència i de Josep Zapater, artista polifacètic, cantant i multiinstrumentista. Noelia i Josep fan que el virtuosisme vocal i musical et travesse amb la seua tendresa i gamberrisme tal i com es constata amb la cançó inèdita “Cal tenir trellat” llançada especialment per a CulturaDeDesconfinament.

Aquesta és la història del videoclip que ens recorda que cal marcar distància i encara a dia de hui cal tenir trellat.

Així Carles Dénia amb Fandango de Moixent i l’U de Macastre; Hilari Alonso amb Fandango de Xixona; Jonatan Penalba amb Cançó de la Rosa de Paper i el Cant d’Estil de Christian Penalba, ens recordaren que més prompte que tard la cultura es retrobarà als pobles, places i carrers.

Amb ells el confinament s’ha fet més suportable i hem apreciat en tota la seua extensió la importància de la cultura i la creativitat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.