NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva presenta una edició ampliada de Nits a la Fresca

Amb concerts i cinema d?estiu que tindran lloc al jardí del Palasiet i jardí de la Pau

La suspensió de la Fira d’Agost i les Nits al Castell ha portat a l’Ajuntament de Xàtiva a ampliar la programació de la VI edició del festival “Nits a la fresca” que per ara inclou vuit concerts i quatre cinemes d’estiu. A més l’edició d’aquest 2020 no es celebrarà als carrers i places de la ciutat sinó al jardí del Palasiet i el jardí de la Pau, recintes que compleixen tots els requisits i mesures sanitàries.

El festival comença el divendres 10 de juliol al Jardí de la Pau amb Pep Gimeno Botifarra, Pau Cháfer i Óscar Vila en la que serà la primera actuació que realitzen conjuntament després de la pandèmia. El 18 serà el torn del concert Ensembles dela Banda simfònica de la Música Nova, al jardí del Palasiet i el 24 actuarà la Primitiva Setabense al jardí de la Pau. Els concerts seguiran el 31 d e juliol amb la Big Band i el 7 d’agost amb l’Orquestra Jove de la Vella. Una de les cites més significatives serà l’actuació del cantautor xativí Feliu Ventura que el dissabte 8 d’agost presentarà el seu últim disc “Convocatòria” al Jardí de la Pau. Passem ara al cinema d’estiu.

El Jardí del Palasiet acollirà les pel·lícules “Lo nunca visto” el 23 de juliol i “El gran dictador” el 13 d’agost mentre que al jardí de la Pau es projectaran “Ha nacido una estrella” el 30 de juliol i “Bohemian Rhapsody” el 6 d’agost”. La programació s’ampliarà en agost.

Totes les activitats són gratuïtes però amb un aforament limitat d’entre 180 i 200 persones amb butaques pre-assignades i amb inici a les 22´30 hores amb diferents hores d’accés per evitar aglomeracions. Les entrades es podran adquirir una setmana abans a la Casa de Cultura.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.