NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Pep Gimeno "Botifarra" ofereix tres concerts per als professionals del Departament Xàtiva- Ontinyent

Gràcies en forma de cant

Els hem donat les gràcies cada dia a les 8 de la vesprada des dels nostres balcons, els hem dibuixat amb capes de superherois i han sigut els autèntics protagonistes de la pandèmia de la Covid-19.

Els nostres sanitaris mereixien una nit per a ells i això és el que els va regalar el cantor de Xàtiva Pep Gimeno, “Botifarra”, que el passat cap de setmana va oferir tres concerts dels que sols van poder gaudir, en persona, els professionals -sanitaris o no- del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent. Uns recitals amb els que Botifarra ha volgut agrair personalment la tasca d’aquests professionals durant els complicats últims mesos

Les habitacions dels hospitals han sigut, malauradament, casa per a moltes persones, i ara és la casa de “Botifarra” qui es va convertir en llar per a un públic que va arribar a “Casa Cuesa” acompanyat de la mà del seu amfitrió.

Des del passat mes de març, la feina als hospitals ha sigut imparable i els professionals que cada dia ens han atés, recorden -ara més ali viats- els dies més complicats de la pandèmia.

Els recitals que va preparar “Botifarra” complien amb totes les mesures d’aforament i de seguretat que marquen les autoritats sanitàries, per a que res entelara la seua música.

Un agraïment en forma de cant que els professionals de la Sanitat, sens dubte, han agraït, encara que el millor regal que els podem fer segueix sent la conscienciació al voltant de que la pandèmia encara no ha arribat a la seua fi.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.