NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La TV Comarcal ofereix un programa especial per la I Fira del Motor en concessionari de Xàtiva

Una fira que que compta amb més de 2.000 cotxes i descomptes fins a 8.000 euros

Hui la TV Comarcal ha traslladat el seu plató fins al Centre Cultural de Xàtiva per oferir un programa especial amb motiu de la I Fira del Motor en concessionari que té lloc a la capital de la Costera des de hui dilluns 6 de juliol fins al dissabte 11; una fira pionera, la primera en Espanya que es desenvolupa amb aquest format que ja està sent un èxit al comptar amb més de 25.000 metres quadrats d’exposició, 16 expositors, 3 establiments d’ocasió i 22 marques. Una fira impulsada per Adexauto, que és la secció d’automoció d’Adexa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva. El programa conduit pels periodistes de la casa Jennifer Perelló i Paco Sanz ha comptat amb un acte d’inauguració amb parlaments de l’alcalde, Roger Cerdà i el president d’Adexauto Jesús Blázquez; que han sigut, a més, els primers convidats al set.

I tan novedosa és aquesta fira que ja inclús s’han interessat per ella altres localitats per poder dur-la endavant.

De la fira sorprenen les seues dades, sobretot el seu gran estoc amb uns 2000 vehicles a la venda.

I tot visitant es beneficiarà d’uns descomptes exclusius de fira que es sumen a les ajudes incloses al pla d’impuls a l’automoció presentades pel Govern d’Espanya.

Una fira que s’allarga fins aquest dissabte així que tenen tota una setmana per visitar-la.

Seguidament passarien pel set els gerents i responsables dels concessionaris participants que, entrevistats per Paco Sanz, han donat a conèixer la seua marca, la gama de vehicles, els increïbles preus, nous llançaments i tot el que han preparat en aquesta I Fira del Motor en Concessionari de Xàtiva.

Seguidament al set un sense fi d’entrevistes han donat bon compte de la varietat i quantitat de models que es poden trobar a la fira i con no dels exclusius descomptes dels que es beneficia el consumidor ja que hem de comptar també amb les ajudes del Pla d’Impuls a l’Automoció del Govern Central.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.