NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Alcudia de Crespins destina 100.000 euros per a impulsar l'ocupació local a través del pla Endavant amb l'Ocupació.

Una inversió que, enguany triplica la dels plans d'ocupació d'exercicis anteriors.

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha iniciat el Pla Endavant amb l’Ocupació dotat amb 100.000 € destinats per impulsar l’ocupació local. Una inversió que, enguany triplica la inversió dels plans d’ocupació d’exercicis anteriors.

D’una banda s’han ofert 10 beques formatives, per als mesos de juliol i agost, destinades a joves majors de 18 anys que cursen titulacions universitàries o cicles formatius.

A les 10 becades se’ls ha assignat una tasca diferent ajustant-se el màxim possible a la formació de cadascuna. Entre les diferents àrees d’àmbit local s’inclouen l’Ajuntament de L’Alcúdia de Crespins, Serveis Socials, la Biblioteca Municipal, l’Escola d’Estiu i el taller per a persones grans.

D’altra banda, també dins del Pla Endavant amb l´Ocupació, s’han incorporat a la Brigada Municipal 12 treballadors que han sigut seleccionats mitjançant les bosses d´ocupació municipals per tal de millorar àrees dels Serveis Municipals.

Els beneficiats, que podrien augmentar en 5 persones més el proper mes, cobriran diferents tasques de manteniment a al Poliesportiu Municipal, el Riu Nou, els carrers i obres públiques del poble i el cementeri.

L’Ajuntament de l’Alcudia de Crespins ultima també les ajudes de 50.000€ destinades als autònoms i les pymes de la localitat incloses dins del pla Endavant.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.