NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva aprova la concessió de subvencions per al foment de projectes d'associacions i entitats socials del CAPS.

Le subvencions tenen un valor de 45.000 euros.

L’Ajuntament de Xàtiva destinarà 45.000€ per al foment de projectes d’associacions i entitats socials que pertanyen al Consell d’Acció i Polítiques Socials (CAPS) de Xàtiva.

La dotació pressupostària destinarà 15.000€ per a projectes amb persones amb diversitat funcional, 12.000€ per a plans que treballen amb grups en situació de vulnerabilitat, 6000€ per a activitats amb persones amb malalties cròniques, altres 6000 per a projectes sobre persones immigrants, refugiades o aïllades, 4000€ més per a iniciatives relacionades amb la dona i finalment 2000€ que aniran destinats a projectes amb persones majors.

Les entitats que han presentat projectes rebran una ajuda de fins al 50% del pressupost del mateix, havent-se de cobrir la resta amb aportacions pròpies o d’altres, i són l’Associació Valenciana de Solidaritat amb Àfrica per “Creixent Junts”, l’Associació de Dones 5C per la Interculturalitat amb el projecte “Nos vemos,”, l’Associació d’ames de casa i Tyrius de Xàtiva,el centre de Dia Acofem-13, el projecte “IARAQUE!” del centre Aspromivise per a persones amb discapacitat funcional, l’Associació  AXATEA de Pares i Mares de Persones amb Trastorn Autista o l’Associació de Xàtiva contra l’Esclerosi Múltiple.

Altres entitats beneficiades seran la Junta Local contra el Càncer de Xàtiva, Afilacos per a teràpies alternatives per a la fibromiàlgia, Creu Roja, el Centre d’Acollida de menors i el Centre de Dia de la Inmaculada i Gent de la Consolació.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.