NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva acull l'assemblea general del Fons Valencià de la Solidaritat.

S'ha donat a conèixer la memòria del 2019 i els nous projectes previstos enguany.

Ahir de vesprada el Centre Cultural de Xàtiva va acollir l’Assemblea General Ordinària del Fons Valencià per la Solidaritat, la primera que es realitza amb la nova presidència i junta. En ella es va aprovar la memòria de gestió i balanç econòmic del 2019 així com el pressupost i programa de projectes d’aquest 2020.

En l’últim any el Fons ha formalitzat 5 nous altes i només 1 baixa així que a hores d’ara compta amb 122 socis que es divideixen en 113 municipis i 9 mancomunitats. L’entitat veiem que resisteix a la pandèmia que només ha afectat en retardar el començament d’alguns dels projectes.

A l’assemblea assistiren regidors i regidores de les localitat i mancomunitat sòcies i a més del president Escorihuela, van intervenir l’alcalde de Xàtiva, la ciutat amfitriona, Roger Cerdà i  Xelo Angulo, directora general de Cooperació Internacional al Desenvolupament com representat de la Generalitat que també porta una llarga trajectòria en la cooperació valenciana com a política pública.

Una aliança fonamental que ha de continuar més encara en èpoques de crisi com aquesta sanitària.

Per a l’alcalde de Xàtiva una de les lliçons que ens deixa la pandèmia és que els ajuntaments no poden deixar de costat aquestes partides.

L’alcalde destaca de l’entitat la seua continuïtat en el treball amb més de 30 anys amb reconeixements com l’Alta Distinció atorgada per la Generalitat.

El Fons Valencià per la Solidaritat es va constituir per a contribuir al desenvolupament dels països empobrits així como per a sensibilitzar la societat valenciana, des de l'àmbit local, de les problemàtiques que pateixen els països del Sud.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.