NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Obres acabades en desembre

La façana de l´edifici Paduana es manté

Les obres de l’edifici Paduana d’Ontinyent estaran acabades a finals d’any. Així ho ha anunciat el responsable de l’empresa Eleuterio Mancebo, que ha explicat que, en estos moments, es troben al 40 per cent d’execució i que van a bon ritme.

La recuperació d’este edifici, que data de l’any 1919, és un dels reptes de l’empresa, que ha volgut salvaguardar la façana, ja que es tracta d’un bé de rellevància local.

Des de l’empresa constructora s’explica que les obres van a bon ritme, amb un més d’un 40% executat, i s’espera que estiguen finalitzades al voltant del mes de desembre. La propera setmana es produirà la retirada dels voluminosos apuntalaments que han estat als últims mesos davant la façana, el formigó dels quals serà reutilitzat a les obres de l’aparcament.

La recuperació de l’ús de l’històric edifici d’oficines de l’empresa Paduana d’Ontinyent obri la porta a la realització de noves accions municipals per millorar l’entorn de la Plaça de la Concepció, on s’ubica esta construcció.

L’antic edifici d’inspiració modernista de Paduana es trobava en molt mal estat després de la demolició de l’antiga fàbrica tèxtil, raó per la qual la família propietària va haver de cobrir tota la seua façana amb una malla de protecció per evitar la caiguda de despreniments a la via pública.

A finals de 2013 l’empresa constructora va adquirir el solar, realitzant-se des d’aleshores els tràmits necessaris per a iniciar l’obra. L’actuació contempla la creació de 19 habitatges en tres plantes (6 dels quals seran àtics), 5 locals comercials, i una soterrani de nova creació amb una vintena de places d’aparcament. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.