NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Covid-19 deixa sense càrrecs les Festes de Sant Antoni de Canals del 2021 i les festes de la Puríssima d'Ontinyent.

La moció va ser aprovada unànimement en l?últim plenari ordinari.

La pandèmia ja està inclús acabant amb festes de l’any que ve, això sí, són de les primeres en celebrar-se; parlem de Sant Antoni de Canals que no comptarà amb càrrecs, ni Bandera, ni Cuiros ni Festeres de Gràcia sinó que serà el propi Ajuntament el que s’encarregarà d’organitzar els actes festius que la situació sanitària permeta, sempre amb la prioritat de garantir la seguretat de tots i totes. Els Festers i Festeres del 2021 passaran a representar la Festa al 2022 i així correlativament per a la resta d’anys vinents.

La moció va ser aprovada unànimement en l’últim plenari ordinari; una proposta que va comptar amb el suport dels Festers i Festeres del 2021 i del 2022; del Consell de la Festa, de l’Església representada en mossèn Emili Úbeda i dels partits polítics de l’oposició.

La covid-19 també deixarà la Festa de la Puríssima d’Ontinyent sense càrrecs ni angelets. Així ho ha anunciat la Junta gestora de l’associació; concretament no hi haurà Cambrera Major no promoció de Cambreres aquest 2020 ni tampoc es convocarà als xiquets que haurien de realitzar el Cant dels Angelets el mes de novembre; tots aquests càrrecs passen a 2021. Tot i així i després d’una conversa mantinguda amb els pares i mares dels xiquets que foren convocats l’any passat, si les circumstàncies foren favorables, s’ha decidit que siguen ells els que interpreten els famosos versos que des de 1662 constitueixen un dels tresors musicals valencians.

Però no tot són notícies dolentes, sabem que no hi haurà Fira d’Agost de Xàtiva però sí que es dispararan els dos castells de focs artificials tradicionals, el de la nit del 14 i en la nit del 20; inauguració i cloenda. I és que aquest és un dels pocs espectacles des de qualsevol punt de les ciutats; així que perfectament es guarden les distàncies. La idea també persegueix recolzar a un dels sectors més danyats per la crisi del coronavirus: la pirotècnia.

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.