NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament de Xàtiva estudia posar en marxa altra campanya de bons al consum de cara a les rebaixes de Nadal.

Comprar a casa

Els xativins han comprat a casa. Menys d’un mes després del seu llançament, els 10.000 bons al consum, llançats pel consistori de la localitat, s’han esgotat. Aquesta campanya era una mesura per a incentivar la compra en el comerços de la capital de La Costera en el marc del Pla Reactivem Xàtiva, i ha funcionat.

I tant d’èxit ha tingut la campanya que l’Ajuntament no descarta donar-li continuïtat més endavant i posar altra remesa de bons a la venda per a utilitzar-se durant la campanya de rebaixes de Nadal.

Els veïns i veïnes de Xàtiva podien adquirir dos bons per persona, a un preu de 20€, que eren canviables pel doble del seu valor als més de 300 establiments locals que han participat.

Amb aquesta iniciativa s’ha injectat 400.000€ directes al comerç de la ciutat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.