NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Piles prohibeix passejar per la vora del mar durant quatre hores al dia

L'Ajuntament de Piles decidix prohibir els passejos per la voreta del mar durant les hores puntes per a evitar els contagis de COVID-19 en les platges.

L'Ajuntament de Piles decidix prohibir els passejos per la voreta del mar durant les hores puntes per a evitar els contagis de COVID-19 en les platges.

S’han prohibit els passejos en la platja de Piles de dilluns a diumenge des de les 11:00 h del matí fins a les 15:00 h de la vesprada.

El govern local ha pres esta decisió per a reduir el moviment de banyistes per la platja. Encara que, en cas de detectar-se algun cas positiu per COVID-19, es facilitaria el seguiment de les persones que hagueren estat en contacte amb les persones contagiades. 

En els cartells instal·lats pel propi Ajuntament de Piles, es pot llegir que la mesura s'ha pres per motius de sanitat enfront de la COVID-19, tal com ha explicat David Morant, alcalde de Piles.

Esta prohibició és presa des del govern de Piles, per la qual cosa no té res a veure amb altres platges veïnes, en les que sí es podrà passejar per la seua vora. Però a l'arribar a la de Piles, caldrà donar la volta per a poder continuar passejant.

A més, en el mateix avís, l'Ajuntament de Piles recorda que està prohibit instal·lar sombrilles, cadires i taules sense la presència dels seus propietaris.

És a dir, no deixar-ho tot per a reservar l'espai.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.