NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva pagarà vora 300.000 euros més d'interessos per la Ciutat de l'Esport, que ja supera els 14 milions d'euros.

Més de 14 milions

Segons indica l’auto emès pel jutjat, l’Ajuntament de Xàtiva haurà de pagar més interessos per la construcció de la Ciutat de l’Esport. Aquest increment és el resultat de les factures comercials que l’any 2012 no van ser abonades per l’Ajuntament. Ara, amb la llei de morositat que penalitza aquestes accions, els interessos creixen fins al 8%, incrementant en vora 300.000€ més allò previst per l’Ajuntament de Xàtiva; un total de 750.510,25€.

Amb aquesta liquidació dels interessos, els cost final de les obres i habilitació de la infraestructura, ascendeixen al 2’12 milions d’euros -front als 1’82 que s’havien estipulat-, pel que el cost totals de la Ciutat de l’Esport superarà sobradament els 14 milions d’euros.

Cal recordar que l’Ajuntament de Xàtiva va decidir en 2019 iniciar accions penals derivades d’aquest contracte d’obra pública contra l’aleshores arquitecte municipal (Antonio Vela), l’empresa contractista (Acciona Infraestructuras S.A) i la direcció facultativa de l’obra (IDOM Ingenieria i Arquitectura S.A).


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.