NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Clúster Tèxtil d'Ontinyent aglutina ja a 46 empreses per a la producció de material sanitari

46 empreses al Clúster

46 són ja les empreses adherides al Clúster Tèxtil d’Ontinyent per a la confecció de material sanitari, EPIs i producció de maquinària. El clúster d'Ontinyent, que compta amb una capacitat de producció mensual de 15 milions de mascaretes i 400.000 bates, està impulsat per l'Ajuntament d'Ontinyent i la patronal autonòmica Ateval, amb una aportació municipal de 300.000 euros en el pròxims dos anys.

Juntament amb la creació del Clúster del Tèxtil Sanitari i Afins naixia la marca “Tèxtil d’Ontinyent”, que té com objectiu convertir-se en un element diferenciador al mercat per garantir que qualsevol producte amb aquest etiqueta s’ha realitzat i compta amb uns estàndards de qualitat. L'Ajuntament ha posat també en marxa wwww.textilontinyent.com, una plataforma virtual per oferir als possibles clients un accés directe i ràpid als productes produïts per les empreses del clúster.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, posava en valor la resposta de les empreses locals que permet oferir noves línies de producció, alhora que començar a deixar de dependre de tercers països i generar nous llocs de treball.

I és que la capital de la Vall d’Albaida com a seu d’ATEVAL i com una de les capitals del tèxtil valencià està donant exemple del que és apostar per una indústria tant forta, tan tradicional i històrica com és el tèxtil a més amb caràcter innovador i gran capacitat de reacció. 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.