NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Pavelló Esportiu del Campus d'Alcoi serà una gran aula per a 330 estudiants.

Aules adaptades

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València adapta les seues instal·lacions arrel de la crisi sanitària i aquest nou curs el Pavelló Esportiu de l’Edifici de Georgina Blanes tindrà un us diferent. Quedarà convertit en una gran aula amb un aforament màxim de 330 estudiants, 260 llocs dels quals estan preparats per a la realització d’exàmens i altres 70 per al seguiment de classes online, encara que també funcionarà com a aula de lliure accés fins completar aforament, sobretot els dies que no es realitze cap prova.

Amb 1.525 metres quadrats, la nova aula garanteix totes les mesures de seguretat acordades per les autoritats sanitàries davant la Covid-19.

L’Ajuntament d’Alcoi ha participat de la transformació del Pavelló Esportiu del Campus amb la cessió d’algunes cadires que ja estan col·locades a l’aula.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.