NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

10 contagiats més que ahir i son ja més de 160 en l'Area de Salut de Gandia.

Respecte als ingressats, sols queda un en planta.

A dimecres 29 de juliol de 2020, es sumen 10 contagiats més que ahir i son ja més de 160. Respecte als ingressats,  sols queda un en planta.

Preocupa que, els contagiats, que molts asimptomàtics, puguen estar contagiant a les persones més grans i de risc. Per el que l’Hospital de Gandia s’ha ficat en marxa per a preparar una planta per a possibles contingencies en el cas de que els contagiats necessiten ser ingresats.

Segueix activat el control de l'aforament en quasi totes les platges de la costa saforenca, així com l’augment d'alarma en pobles com a Oliva, que ha activat el nivell 2 de protocol de seguretat i platjes com la de Piles, extrema les precaucions prohibint passejar per la voreta de la mar durant 4 hores al dia, entre les 11 del matí fins les 3 de la vesprada.

Sanitat medita prendre decisions davant d'increment contagis en els pròxims dies.

I la crisi sanitaria podria comportar una crisi económica, especialment en les comarques costeres, ja que paisos com Ingleterra recomanen a la seua població no viajar a Espanya, i les persones que vinguen, tindran que passar 15 dies de quarentena a les seues cases quan tornen.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.