NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Comunitat Valenciana contracta 85 nous rastrejadors que es sumaran als 1.008 amb els que ja compta el territori.

Més rastejadors

La Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha anunciat la contractació de 85 nous rastrejadors que es sumen als 1.008 amb el que conta actualment la Comunitat Valenciana per a les tasques de seguiment de contactes en casos positius per coronavirus.

Gràcies a la tasca dels rastrejadors, a la Comunitat Valenciana s’han detectat i encapsat 48 brots de major o menor afectació, 27 d’ells en l’última setmana, amb un total de 506 casos.

En aquesta línia, Barceló ha explicat que el 31% dels contagis corresponen a persones entre 35 i 64 anys, i  el 49% a joves entre 15 i 34 anys que contrauen el virus en reunions d’àmbit social amb amics o familiars.

La Comunitat Valenciana ha registrat des de l’última actualització 114 nous casos per prova PCR, que situen la xifra total de positius en 12.895 persones. Per altra banda s’han donat 67 altes, pel que el total de persones curades ascendeix ja a les 18.104. Els hospitals valencians tenen, actualment, 75 persones ingressades i en l’última setmana no s’ha registrat cap defunció per Covid-19. El número total de proves portades a terme per a la detecció del coronavirus ascendeix a 565.077.

Pel que fa a les residencies de majors, només 2 es troben sota vigilància activa de control sanitari a tota la Comunitat Valenciana.

Tot i això, la pandèmia del coronavirus s’ha estès per gran part dels municipis valencians; Gandia es situa en el focus dels brots amb més de 100 casos positius. Hi ha altres 13 localitats valencianes que tenen més de 10 casos detectats en les ultimes setmanes, com es el cas de Oliva i Ròtova.

Cinc casos acumula Canals, i altres quatre les localitats d’Albaida, Bellreguard i l’Olleria.

Amb tres casos confirmats estan pobles com Xàtiva, Xeraco, EL Real de Gandia, Ontinyent o Montaverner. A Dènia, Simat o Tavernes de la Valldigna es comptabilitzen 1 cas.

Sanitat Pública i Assistència Sanitaria ja han definit com realitzar la investigació i el cribratge de casos en relació al brot detectat el passat cap de setmana en dues discoteques de València, des de les que es posaran en contacte amb aquelles persones que les visitaren els dies 23 i 24 de juliol per a indicar on han d’acudir para realitzar-se la prova PCR amb l’objectiu de descartar l’aparició de nous casos.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.