NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Campus d'Ontinyent esgota les places i dispara la llista d'espera fins als 2074 estudiants.

Campus de referència

El Campus d’Ontinyent ha cobert el 100% de les places de matriculació a les seues quatre titulacions per al proper curs; Infermeria, Administració i Direcció d’Empreses, Mestre d’Educació Infantil i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

Amb les places esgotades, 2074 estudiants han quedat en llista d’espera, el que representa un 63% més que el curs passat.

L’alcalde la ciutat, Jorge Rodríguez, destaca que el treball conjunt del consistori , la Universitat de València i Caixa Ontinyent, ha sigut clau per al creixement i l’èxit del Campus que ha multiplicat les titulacions, ampliat les instal·lacions i augmentat les activitats complementaries.

La demanda global per a les quatre titulacions es 8’8 vegades superior a l’oferta de nous alumnes, així que hi ha 235 places per a 2074 persones.

Pel que fa a les notes de tall han pujat considerablement per a l’accés a una plaça, arribant al 11’58 i 10’29 per a Infermeria i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, respectivament.

Per a l’Ajuntament d’Ontinyent, les noves xifres de rècord assolides en la demanda de matricula al Campus son desbordants i constaten que la ciutat és tot un referent en la formació universitària d’alt nivell a les Comarques Centrals.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.