NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Àrea de Salut de l'Hospital de Gandia es queda sense ingressats per Covid-19

A dijous 30 de juliol de 2020

A dijous 30 de juliol de 2020, ens quedem sense cap ingressat a l’Hospital de Gandía.

L'Àrea de Salut de l'Hospital de Gandia es queda sense ingressats a l’hospital, desde la tornada del virus, amb el primer ingresat el dia 8 de juliol, quan van tornar els contagis a la capital de la Safor.  Es cert que es seguixen sumant contagiats cada día, pero tots asimptomàtics, i no hi ha cap persona greu.

L’Hospital de Gandia s’ha ficat en marxa per a preparar una planta per a possibles contingencies en el cas de que els contagiats necessiten ser ingresats.

Segueix activat el control de l'aforament en quasi totes les platges de la costa saforenca, així com l’augment d'alarma en pobles com a Oliva, que te activat el nivell 2 de protocol de seguretat i platjes com la de Piles, extrema les precaucions prohibint passejar per la voreta de la mar.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.