NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

´La diva ben parida´es crema amb el rècord de ser la més gran de la història

La foguera medeix 18 metres i 7 centímetres

Canals ha cremat enguany la foguera més gran de la història amb 18 metres i set centímetres d’alçada, una foguera que enguany s’ha nomenat ‘La diva ben parida’ i, com ve sent costum, s’ha entregat per part dels muntadors als festers en un acte ben emotiu presentat pel nostre càmera, Raul Andrés.

En acabar l’entrega de la foguera als festers, el cant d’albaes posà la nota musical a un acte on es va fer entrega d’uns detalls als que, durant 15 dies, treballaren de valent per realitat este monument batejat com ‘La diva ben parida’

Al dia següent la cremà copava totes les mirades, tant dels veïns de Canals com dels forasters, que eren molts i venien de regions tan llunyanes com Galicia. Alguns amb els seus vehicles, com Silvia, que és una de les que ha vingut en autocaravana.

Enguany el fort vent que va bufar pel matí va amainar a hora de cremar la foguera, la qual cosa va facilitar una encesa neta i sense incidents.

La cremà d’enguany ha sigut tot un èxit. Vora 900.000 quilos de llenya es botaren foc en una foguera que es munta cada any gràcies, entre altres coses, a que el terme municipal de Canals compta amb molts arbres.

I d’esta manera els més menuts també col·laboren en que, en anys successius, els muntadors compten amb la matèria prima per fer realitat este monument natural.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.