NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

LOCLAR llança una edició especial dedicada a la Festa de Moros i Cristians d'Ontinyent.

Homenatge a la Festa

Tot i que la Covid-19 ha deixat sense la Festa gran a la ciutat d’Ontinyent, el periòdic LOCLAR no ha volgut faltar a la seus cita als quioscos i ha llançat un número especial a mode d’homenatge a la Festa que aquest 2020 no podrà envair els carrers de la localitat.

Una edició diferent però interessant, com la de tots els anys en la que trobem entrevistes, reportatges històrics, curiositats i alguns articles i col·laboracions que han sigut recuperats perquè han marcat un època als llibres de festes i especials de LOCLAR.

Amb un acurat disseny, l’especial al voltant de la Festa de Moros i Cristians d’Ontinyent, ve amb una mascareta de regal per als seus lectors que ja poden trobar l’extra als punts de venda habituals.

“Homenatge a la Festa” és un recull del passat, una visió del futur i una reivindicació d’un dels elements identitaris de la ciutat.

El cicle fester d’enguany que finalitzaria amb la Setmana Gran d’Ontinyent haurà d’esperar al 2021, amb la mateixa il·lusió per la Festa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.