NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El nou Pla de Formació Professional aconsegueix el 14% de tots els fons i incorpora nous cicles formatius.

Nou pla d'FP

El nou Pla de Formació Professional ha sigut presentat en un acte al que ha acudit el President de la Generalitat, Ximo Puig, qui ha destacat que es tracta d’un pla especialment rellevant perquè la Generalitat ha aconseguit tenir el 14% del conjunt dels fons que l’Estat administra a les comunitats autònomes.

El titular del Consell ha recordat que el 48% del mercat valencià no té qualificació, així que amb el nou Pla d’FP sorgeix una oportunitat de millorar la seua posició en el mercat de treball.

Per la seua banda, el Conseller d’Educació, Vicent Marzà, ha recalcat que el Pla de Formació Professional, que es posarà en marxa al setembre, aspira a millorar l’ocupabilitat, les condicions de treball i la capacitació i formació per a l’adaptació a la transformació laboral amb més llocs de treball  i de major qualitat.

Foment de les acreditacions professionals, increment de l’oferta, formació del professorat en digitalització, creació de 52 aules d’emprenedoria i conversió d’altres 22 aules en espais de tecnologia aplicada. Cinc blocs d’actuacions que tenen un calendari de 4 anys.

Per al proper curs, es sumen als 48 cicles formatius i 5 cursos d’especialització, altres 129 cicles extraordinaris, 14 parcials i 6 programes de qualificació bàsica vinculats d’entre altres a les tecnologies de la informació, robòtica, aeronàutica, transport ferroviari o vehicles amb noves energies.

Este augment de cicles de L’FP suposa l’ampliació en 8338 l’oferta de places.

La Formació Professional es situa així com a eina de reconstrucció econòmica i social, com un element important per a enfortir el teixit productiu valencià en l’actual context provocat per la Covid-19 i per a promoure de forma decidida la formació personal qualificada amb una alta ocupabilitat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.