NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Normes d'ús, kit platja segura i més presència policial fan de Gandia un destí turístic segur en aquest estiu

Torna a brillar en Gandia

Aquest estiu Gandia es converteix en una ciutat segura i acollidora per al turisme que compta amb una platja realment preparada amb tots els serveis necessaris per a rebre als visitants amb les màximes garanties.

Gandia es convertia en la primera ciutat de la Comunitat Valenciana i de les primeres d’Espanya en impulsar un Pla de Contingència per a la Gestió de les Platges 2020 front al covid; un pas fonamental ja que més de 50.000 persones poden gaudir dels arenals.

En Gandia no és necessari realitzar una reserva prèvia per a poder accedir a les seues platges però tots els usuaris han de respectar les noves normes d’ús com són les passarel·les d’entrada i eixida. A més el Kit Platja segura que es poden adquirir a les oficines de Turisme han causat furor entre els banyistes.

I l’arena de la platja de Gandia compta amb més presència policial aquest estiu amb més quads, més agents que es desplacen amb segways, l’ús del dron; vigilants contractats per la Generalitat i altres 20 contractats per l’Ajuntament.

Una platja segura per a banyar-se, per a bronzejar-se; per passar-s’ho bé amb els xiquets,  per a prendre un refresquet i amb tot tipus d’activitats per gaudir d’un turisme també actiu. I (a l’encant de la mar es suma el poder passejar pel passeig marítim sense tràfic.

I és el que nosaltres fem a continuació, passejar per la primera línia fins arribar a  RH Bayren que, com tota la xarxa hotelera de la ciutat s’ha preparat a consciència per a rebre als seus visitants.

Gandia és el cor de la comarca de la Safor, compta amb una ubicació privilegiada, entre la mar i les muntanyes i la seua oferta turística és capaç de satisfer als visitants més exigents; la seua platja és el buc insígnia però visitar Gandia suposa descobrir una ciutat molt especial amb un centre històric lligat a la família valenciana més universal, els Borja.

I també compta amb una gastronomia rica i variada però amb un plat característic i imprescindible, la seua famosa fideuà que va nàixer al vaixell Santa Isabel, una recepta ja internacional gràcies al seu concurs que enguany no ha pogut celebrar la seua quaranta-sisena edició.

Així Gandia suposa viure el Mediterrani, la gastronomia, la natura, l’esport, el sol i platja, és un destí ideal i segur. T’ho has guanyat, és hora de tornar a brillar en Gandia.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.