NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Coordinador de l'Àrea de Salut d'Ontinyent ha presentat a l'Ajuntament les noves mesures de seguretat als Centres d'Atenció Primària.

Atenció Primària

El Coordinador de l’ Àrea de Salut Bàsica d’Ontinyent, Rafael Galiana, ha presentat a L’Ajuntament les noves mesures de seguretat als centres de salut primària locals amb motiu de la pandèmia de la Covid-19, en una reunió mantinguda amb la Regidora de Política per a les persones, Paula Soler.

La Regidora valorava positivament l’encontre amb el que s’ha donat a conèixer el protocol d’atenció al igual que les mesures de seguretat preses davant la nova realitat i felicitava el treball conjunt de l’Ajuntament, els Centres de Salut i l’Hospital General davant situacions de crisi.

Les noves mesures front al coronavirus es sumen a la resta d’activitats pròpies de l’Atenció Primària.

Tot i aquestes tasques, el Coordinador Mèdic manifestava que la contenció dels contagis és en aquests moment l’objectiu prioritari, i per això ha donat detalls de l’atenció que s’està prestant actualment, que és fonamentalment telefònica.

Així mateix, les persones que hagen d’acudir presencialment al centre de salut o les que requereixen d’ atenció domiciliaria, ho hauran de fer respectant les normes de seguretat.

Tasques de sensibilització i de difusió de les mesures de seguretat, com ara la desinfecció dels centres de salut i els seus entorns per a reduir la carrega viral i que unides a la responsabilitat individual, son el recurs perfecte per a frenar contagis.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.