NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

FOTUR i Turisme recolzen l'industria de l'oci segur i responsable de la Comunitat Valenciana.

Industria de la felicitat

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, el President i el Secretari General de FOTUR han presentat una campana de comunicació per a sonar suport i recolzament al sector de l’oci i el turisme responsable i segur de la Comunitat Valenciana, després de la crisi de la Covid-19.

Segons les dades de FOTUR, sols el 10% de les empreses relacionades amb l’oci nocturn estan funcionant amb el 50% de l’aforament i amb les restriccions imposades per les autoritats, el que evidencia la complicada situació actual d’un sector fonamental per a la Comunitat Valenciana.

El sector de l’oci i del turisme de la Comunitat Valenciana vol tornar a ser l’ “industria de la felicitat” en aquests temps de coronavirus en el que s’ha estigmatitzat  el sector i ha provocat que les empreses d’oci nocturn d’Alacant, València i Castelló mantinguin les seues portes tancades.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.