NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ajuntament i sectors productius de Gandia signen un protocol per al compliment de la normativa sanitària

Fer front a la Covid-19

L’Ajuntament de Gandia ha llançat un missatge de responsabilitat i compromís. El saló de plenaris ha estat l’escenari de la signatura del Protocol d’intencions entre l’Ajuntament i les associacions de comerciants, hostalers i hoteleres de la ciutat per al rigorós compliment de la normativa sanitària i l’adopció de mesures per a fer front a la crisi sanitària.

Així els sota-signants es comprometen a: realitzar campanyes d’informació i divulgació per a la prevenció; reforçar les mesures de seguretat i prevenció en aquells actes, esdeveniments o activitats que impliquen l’afluència i sociabilització de persones; incrementar el nombre d’informadors per a la difusió i coneixement de normes de seguretat i salut aplicables a la ciutadania i establiments oberts i reforçar, dins de les competències com a Ajuntament, les mesures d’inspecció i control per al compliment de la normativa. I és que una de les obligacions és consolidar la reactivació econòmica.

L’Ajuntament recorda que a Gandia hi ha milers de ciutadans i visitants que estan gaudint cada dia a la platja en condicions d’absoluta seguretat i normalitat; a l’igual que poden allotjar-se en un hotel amb garanties o anar a bars i restaurants.

L’executiu demana que no s’etigmatitze les persones ni les empreses ja que el brot no és conseqüència d’una mala praxi. Recorden també que el virus està en les persones i no en un determinat local o establiment.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.