NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Jorge Rodríguez, candidat del PSOE a l´Alcaldia

Els socialistes esperen guanyar les eleccions en la capital de La Vall d´Albaida

L’actual alcalde d’Ontinyent, el socialista Jorge Rodríguez, ha estat proclamat per unanimitat  candidat a l’Alcaldia de la capital de La Vall d’Albaida. Rodríguez ha fet balanç dels quatre anys d’alcalde fent menció als grans reptes de la legislatura: fer partícips als ciutadans, potenciar la transparència, apostar per la política social, impulsar la política econòmica i reduir quasi a la meitat el deute municipal sense pujar impostos i mantenint els serveis.

Després de 24 anys, el PSOE es troba amb forces per a guanyar les eleccions, un sentiment que pretenen transmetre a la ciutadania.

Rodríguez ha anunciat l’inici d’una ronda de reunions amb col·lectius de la ciutat per a elaborar un programa electoral amb les idees de tots. Els reptes de futur: regenerar la indústria, impulsar el comerç, millorar l’urbanisme i apostar per fer d’Ontinyent una ciutat universitària.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.