NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Projecte Trèvol estrena un vídeo musical amb el que acomiada el seu curs més complicat.

Històries del confinament

Una etapa de gran adaptació i d’aprendre a viure d’una forma diferent. Així és com Projecte Trèvol defineix el mesos que el personal, les famílies i els seus usuaris han passat a casa durant el confinament.

L’objectiu del Projecte Trèvol és aconseguir la inserció i la normalització socio-laboral dels joves amb discapacitat, una tasca que es va complicar amb la declaració de l’estat d’alarma el passat mes de març quan començava a parlar-se de protocols de seguretat, plans de contingència, mascaretes i guants i altres molts inconvenients que van suposar una sèrie de complicacions al Trèvol.

Però si alguna cosa saben a Trèvol és adaptar-se a les noves circumstàncies i de seguida van saber organitzar-se per a donar l’habitual suport als usuaris i a les seues famílies amb els seus propis mitjans i recursos.

Pel que fa a l’àmbit laboral i a l’adaptació plena de les persones amb discapacitat al un lloc de treball ordinari, la direcció de Trèvol va haver de comunicar a les empreses les dificultats que tenien els seus usuaris a l’hora d’assumir una sèrie de mesures de seguretat en un moment en que havia quedat suspesa l’activitat presencial dels preparadors laborals i el Servei d’Ajuda a Domicili de la Dependència.

Sens dubte, el que han viscut a Trèvol ha sigut una situació insòlita, que han sabut resoldre amb el saber fer i la vocació dels seus professionals.

Professionalitat sumada a una gran imaginació per a organitzar un fí de curs d’allò més original i amb el que han pogut treballar aspectes com la coordinació, el treball en equip o la creativitat i que ha donat com a resultat un vídeo musical.

L’estiu carregarà les piles al Trèvol per a que setembre arribe amb la millor de les sorts.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.