NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Un nou sistema d?Intel·ligència Artificial facilitarà el pronòstic de la COVID-19

Pronòstic intel·ligent

Investigadors de la Universitat Politècnica de València (UPV), junt amb l’Institut INCLIVA i l’equip de l’Hospital 12 de Octubre de Madrid, treballen en una nova ferramenta que ajudarà a donar un pronòstic personalitzat per a cadascun dels pacients amb COVID-19 des del mateix moment de l’ingrés a un centre hospitalari.

Es tracta d’un sistema basat en tècniques d’Intel·ligència Artificial que permeten extraure els patrons més significatius de l’historial mèdic del pacient i que combinen informació sobre símptomes i proves del laboratori permeten obtindré un pronòstic personalitzat per a cada individu i predir el nivell de gravetat.

Des d’un punt de vista clínic, el fet de comptar amb eines d’intel·ligència artificial que siguen capaces de predir la malaltia en fases primerenques és important per a saber quin va a ser l’esdevenir de la mateixa.

Aquest projecte ha sigut seleccionat en la convocatòria del FONS SUPERA COVID-19, impulsada per Crue Universitats Espanyoles, Banc Santander Universitats i el Consell Superior d’Investigacions Científiques.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.