NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El plenari aprova per unanimitat l'Acord Reactivació d'Aielo, ARA, amb 170.000 euros d'inversió

ARA, Acord de Reactivació

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit ha aprovat per unanimitat en l’últim plenari l’Acord Reactivació d’Aielo, ARA, que compta amb una inversió de 170.000 euros amb tot tipus d’accions dividides en tres àries: seguretat ciutadana, intervenció social i educativa i reactivació de l’economia local. Un pla ambiciós i necessari davant el nou escenari que deixa la Covid-19.

Un pla que dóna, a més, participació als col·lectius locals; una suma d’esforços on es vol implicar a tot el poble per eixir de la crisi de la millor manera possible.

Un temps d’incertesa on ha sigut clau la tasca dels treballadors municipals i de moltíssims voluntaris com els que han desinfectat els carrers cada dos dies. En Aielo la pandèmia ha tingut baixa incidència amb només un contagi des dels seus inicis.

Una salut que hem de cuidar i una economia que s’ha de reactivar, d’ací la posada en marxa d’aquest pla.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.