NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Consell prohibirà les visites i eixides en les residències de majors que es troben en departaments de salut o municipis amb major incidència de covid

Màxima protecció als majors

La conselleria de Sanitat Universal ha adoptada una sèrie de mesures per garantir la seguretat en les residències de majors. Així, els centres que majors que es troben en departaments de salut on la pandèmia té una major incidència tindran limitades les visites i les eixides.

Al mateix temps la consellera ha avisat de la multiplicació dels casos de coronavirus relacionats amb reunions de familiars i amics.

A més segons les dades de l’últim mes, el 37,7% dels casos corresponen a persones asimptomàtiques, el que demostra que tant el rastreig de contactes com el seguiment de brots i casos positius estan donant els seus fruits.La franja d’edat d’entre 20 a 29 anys ha sigut la que ha registrat un major nombre de positius, uns casos que no registren tanta gravetat. Tot i així, un 6,1% dels contagiats en aquesta franja han sigut hospitalitzats però els ingressos de major percentatge segueixen produint-se entre els majors de 70 anys.

La conselleria s’ha dirigit als ajuntaments de la Comunitat Valenciana per a sol·licitar la seua col·laboració perquè vigilen molt de prop les reunions familiars i els esdeveniments populars que es desenvolupen als seus municipis.

Pel que fa a l’actualització de la incidència del coronavirus, la Comunitat ha registrat 18 nous brots.

En altre ordre de coses, Turisme Comunitat Valenciana es va a fer càrrec dels turistes que donen positiu per coronavirus en dos “hotels refugi” de València i Benidorm.

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.