NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Festes de la Beata Inés

Més de 50 autobusos arriben al poble per a la processó

En estos moments Benigànim està cremant la foguera en honor a la Beata Inés, com cada any des de fa dècades, una cremà que és l’avantsala de la processó que té lloc cada 21 de gener pels carrers del poble, una marxa llarga a la que venen forasters de tot arreu, fent ús de mig centenar d’autobusos.

Va ser en 1.889 quan es va començar a fer menció de les festes de la Beata Inés als llibres d’història, però no va ser fins després de la Guerra Civil que es va institucionalitzar la programació festiva tal i com hui en dia la coneguem.

Ser festers de la beata és quasi una loteria i, si no, que li ho diguen a esta dona, que porta des de jove volent ser festera major i ara ho ha aconseguit amb un càrrec honorífic.

Els veïns de Benigànim esperen impacients el dia de demà, una jornada dedicada a la Beata Inés on participa tot el poble i on les escenificacions de la vida de la beata són les protagonistes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.