NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Juan Martínez, vencedor del IV Trail

S´apuntaren 1.500 i acabaren la cursa 914

L’atleta Juan Martínez Tortosa, d’Ontinyent, del club Like Sport Lurbel aconseguia la victòria en la quarta edició del Trail i Marxa Senderista “La Mallà-Serralades” de Barxeta; una prova ja arrelada que aconseguia el màxima d’inscripcions, 1.500 corredors encara que foren 914 els que acabaren la cursa.

A les nou en punt del matí es va donar el tret d’eixida a la prova des de la plaça Josep Lorente, una hora on el termòmetre marcava temperatures baix zero, el que la fer encara més dura i espectacular.

La carrera es va disputar en dues modalitats, un trail amb una distància de 21.300 metres i un desnivell positiu de 957 metres i per altra banda, una marxa senderista de 18.500 metre i un desnivell de 650.

El guanyador, Juan Martínez entrava a línia de meta amb un temps 1´35´41 seguit per Pep Fornés Ginart del club Atletes de Xàtiva amb 1´38´43 segons. Va completar el pòdium Emili Sellés del Marathon Crevillent. Raúl Ferrando fou el primer local.

La primera dona fou Eva Castells, independent que realitzà un temps de 2´08´28. La propera cita important en el món del trail de la comarca tindrà lloc el diumenge 1 de febrer amb la “II Mitja Marató per Muntanya i Marxa Senderista L’Aventaor de Genovès”. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.