NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Cursa camp a través

El dia 1 de febrer, en Benarrai

Ontinyent tornarà a acollir, de la ma del Club d’Atletisme de La Vall d’Albaida, una competició de camp a través. Serà el proper 1 de febrer de 2015 quan es disputarà el Campionat Autonòmic de Cross per Clubs. L'escenari serà, per segon any consecutiu, el Passeig de Benarrai.

La temporada passada aquest emplaçament va acollir l'autonòmic escolar i en la segona edició del cross ontinyentí serà el torn per a la competició més important a nivell de clubs de camp a través, ja que serà classificatòria per al Campionat d'Espanya de Clubs en les categories cadet, juvenil, junior, promesa, sènior i veterà.

A les 9:50 seran els alevins els que participen en la prova.

A les 13:45 està prevista la prova de cross masculí amb un recorregut de 10.050 metres on haurà repartides 50 persones voluntàries que faran més fàcil l’organització de la prova. En qualsevol cas, des del CAVA tenen grans esperances en aconseguir bones classificacions per als seus esportistes.

S'espera la participació de més de 1000 atletes que, sumada als acompanyants, suposarà reunir més de 2000 persones en la competició, el que suposarà una bona injecció econòmica per als establiments hostalers de la ciutat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.